FacebookGoogleGoogle MapsEmail
formats

IZOBRAŽEVANJE

shutterstock_8696758TEČAJI TUJIH JEZKOV

Organiziramo in izvajamo tečaje tujih jezikov za posameznike in podjetja. Tečaji so namenjeni tako starejšim, kot otrokom, ki bi si radi pridobili osnovno ali nadgradili obstoječe znanje ali izboljšali konverzacijo. Znanje jezika odpira mnoga vrata, je uporabno in koristno. Znanje jezikov ni le prednost, temveč vse bolj tudi predpogoj za študijski, poslovni in ustvarjalni uspeh.

 

 

ŠPANSKI, ITALIJANSKI, NEMŠKI IN ANGLEŠKI JEZIK

Izvajamo: začetne in nadaljevalne tečaje za skupine ali posameznike, tečaje konverzacije za odrasle, otroke in dijake.

 

SLOVENSKA ZGODOVINA IN KULTURA

Namenjeni državljanom tretjih držav, ki imajo dovoljenje za stalno prebivanje ali bivajo v Republiki Sloveniji najmanj 2 leti na podlagi dovoljenja za začasno prebivanje in imate dovoljenje izdano z veljavnostjo enega leta.

 

FINANČNO OPISMENJEVANJE

IMG_5117Zaradi zaščite pred tveganji, odpravo dolgov in ker bomo živeli mnogo dlje, da bi obvladali velike stroške kot so otroci, nakupi in si lahko privoščili udobno upokojitev, se zavarovali pred stroški dolgoročne nege je finančna pismenost zelo pomembna. Pomagamo vam ga lahko izdelati osebni ali družinski finančni načrt in ga uresničevati.

 

 

IMG_4045PODJETNIŠTVO

Podjetništvo je namenjen udeležencem, ki želijo razvijati sposobnosti za oblikovanje svojih poslovnih zamisli. Le ti pri spoznavajo osebne podjetne zmožnosti in sposobnosti za poklicno uveljavljanje v tržnem gospodarstvu.

CyberChimps